Nou la „Romanii N-au talent” – inscrieri la preselectiile pentru DNA!

preselectii dna

S-a dat startul la preselectiile pentru DNA! Sunt rugati sa se inscrie urgent (pentru a avea timp de performante!) toti cei care doresc sa participe dupa urmatorii 4 ani la pastorirea urbei pe care o „iubesc”, pentru a-si asigura sanse maxime in sufletele pline de speranta ale alegatorilor!

Din start aveti 70% punctaj „din partea casei” prin devotamentul celor absenti de la vot aratat fata de cei ce muncesc din greu la cresterea numarului infractorilor! Pentru ca cei absenti au inteles un mare adevar: infractorii de azi sunt eroii de maine, ca doar de-asta ii votam!

Si daca ne straduim putin, in 4 ani, voi, viitorii eroi cu statui ridicate la DNA, veti avea „din partea casei” poate 90% prin neprezentare si puteti linistiti si pe fata sa trimiteti in sectiile de votare doar membrii familiei voastre si toti „inrositii” din acel moment! Nu de alta, dar sunt singurii care au o datorie morala si financiara fata de voi: pentru ei va straduiti sa fiti in finala DNA!

Va sunt datori doar cei ce nu stiu ce este munca sau se lafaie intr-o stare avansata de analfabetism si taie frunza la caini in posturi de conducere in sisteme importante pentru evolutia umana si protejarea vietii si a sanatatii omului: invatamant, asistenta sociala, sanatate, justitie, plus tot felul de functionarasi de pe la primarie care s-au trezit peste noapte cu locuri de munca ce le rasplatesc incompetentele. Si e de bun-simt ca ei sa „jure pe rosu” pentru ca altfel sunt muritori de foame! Deci ramaneti asa cu semaforul, dati-ne interzis la corectitudine si competenta!

Si pentru mai mare succes la preselectii, amintiti-va constant ca in Romania se poarta rosu, ca sa nu va deoache lumea de minunati ce sunteti!

Reclame

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.