Formare profesionala

Laura-Maria Cojocaru, Trainer NLP si Psihoterapeut

Laura-Maria Cojocaru, Psihoterapeut si Trainer NLP

Cine sunt eu, Laura-Maria Cojocaru?
Sunt un calator ca si tine prin aceasta viata, o persoana care a acceptat frumusetea acestei aventuri de a te lasa surprins de fiecare zi asa cum este ea in plenitudinea ei, cu toate aspectele destinate evolutiei si bucuriei sufletesti. Iubesc oamenii, animalele, natura, soarele si luna deopotriva, caldura si racoarea, albul si negrul, deoarece am invatat ca in fiecare exista ceva util si din fiecare putem alege sa construim bucurie, frumusete si, mai ales, noi si noi forme pentru a atinge cea mai buna varianta a noastra.
Ce am invatat in aceasta viata? Ca este foarte important sa ne dam voie sa recunoastem ca implinirea vine din a face ceea ce te reprezinta cu adevarat. Ca a face ceea ce te reprezinta cu adevarat, presupune sa-ti asculti cu sinceritate copilul interior si atunci cand rade, dar mai ales cand plange si sa gasesti variante pentru a-l face sa se simta iubit si in siguranta.

Mai multe informatii despre mine si activitatea mea, puteti gasi aici:

http://www.consiliere-psihoterapie.info/

http://www.lauramariacojocaru.ro/

 

actScopul meu este sa va arat ca schimbarea este posibila, ca visele se pot indeplini, ca bucuria vietii este reala si palpabila! Actioneaza cu toata fiinta ta acum!

 „Toată lumea caută fericirea. Este o bucurie care însoţeşte activitatea pozitivă. Totuşi, ca şi bogăţia, şi aceasta are o varietate de semnificaţii, adesea contradictorii. Este în acelaşi timp bucuria descoperirii şi bucuria cunoaşterii, însoţeşte adesea pe acei care ştiu ce înseamnă culorile, sunetele şi armonia vieţii. Şi este bucuria pe care o trăiesc cei care îşi dau osteneala să îşi planifice viaţa şi trăiesc apoi cu pasiune.”, Jim Rohn

Activitati:

1. Adulti si formarea profesionala a adultilor:

  • Formare NLP
  • Organizare de seminarii, training-uri, teambuilding-uri interpersonale
  • Alte tipuri de formari organizate la cerere

2. Dezvoltare personala adulti, adolescenti:

3. Publicatii

Evenimentele organizate de mine si datele propuse pentru ele, le puteti gasi printr-un simplu click aici: EVENIMENTE

Reclame

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.